Retseptid
Otsi retsepte

Muskaatkõrvitsasupp õuna ja tibakese kaneeliga

Ragne Värk

Valmistamine

neljale

1 kg mu

skaatkõrvitsat
200 g magusamat õuna
ca 300-350 g lillkapsast
1 vars varssellerit
1 l köögiviljapuljongit
150 g Farmi light toorjuustu
0,5-1 tl cayenne pipart
0,5 tl jahvatatud kaneeli
soola, pipart
riivitud parmesani (peale raputamiseks)

Puhasta ja koori kõrvits ja õunad ning lõika tükkideks. Lõika ka lillkapsas ja varsseller väiksemateks tükkideks. Keeda neid puljongis seni, kuni kõik on pehmed. Püreesta supp ning pane seejärel uuesti tagasi tulele. Lisa korralikult segades kaneel ja cayenne pipar (lisa viimast maitse järgi, oleneb kui vürtikat supi armastad). Lisa toorjuust ning lase sel suppi sulada. Maitsesta lõplikult soola ja pipraga. Serveeri suppi koos riivitud parmesaniga.

 


Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee